Incassopraktijk

Waar zaken worden gedaan, worden ook afspraken niet nagekomen. Dat kan leiden tot inhoudelijke discussies en zelfs tot onbetaalde facturen. Wij hebben een vaste incassomedewerker, een advocaat en een jurist die jou helpen om jouw vordering te incasseren. Zo nodig via de rechter. Maar wel altijd op basis van een eerlijk advies. Want als een incassotraject meer gaat kosten dan het oplevert dan waarschuwen wij hiervoor en adviseren wij soms om een schikking te treffen.

Een incassoadvocaat biedt meer dan een incassobureau

Onze incassoadvocaat mag bij de rechtbank procederen over vorderingen boven € 25.000,00. Dat recht heeft een incassobureau niet. En als het komt tot beslaglegging, dan heb je sowieso een advocaat nodig. Wordt er verweer gevoerd, dan heeft onze incassoadvocaat ook de juiste juridische kennis en ervaring om jouw belangen te behartigen.

Speciaal incassotarief

In de meeste gevallen kosten onze incassodiensten jou niets, want de rekening gaat naar de debiteur. Zien we aankomen dat jouw debiteur gewoonweg niet kán betalen, dan zullen we je adviseren niet eens aan een incassotraject te beginnen. Gaan we in zo’n geval toch aan de slag en kunnen we inderdaad niet incasseren, dan betaal je een basisbedrag van € 85,00. Betwist jouw debiteur de vordering, dan wordt het een ‘gewone’ handelszaak en geldt het gereduceerde tarief van de incassoadvocaat.

Klik hier voor onze incassotarieven.

Klik op de afbeelding om te vergroten