Mieke Mulder

Advocaat en Mediator

Mieke woont en werkt al vier decennia in de Achterhoek en is 38 jaar advocaat. Sinds de oprichting is zij partner bij Juust.

Mieke is erg betrokken bij haar werk en houdt van lezen, wandelen, koken, bloemschikken en architectuur.   

Mieke heeft zich gespecialiseerd in het familierecht. Zij wil graag mensen, die zich in een vaak moeilijke en onzekere periode van hun leven bevinden, bijstaan met deskundige en zorgvuldige adviezen en begeleiding.

Mieke is advocaat familierecht (eenzijdige belangenbehartiging) en mediator familierecht. Als mediator begeleidt Mieke scheidende partners bij het maken van afspraken over de gevolgen van een scheiding. Ook is Mieke samen met Eef Steentjes co-mediator in mediation trajecten met meerdere betrokkenen.

Mieke is aangesloten bij specialisatievereniging vFAS (vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsmediators) en de MfN (Mediators Federatie Nederland). Zij is gecertificeerd MfN-(register)mediator en vFAS familiemediator en zij heeft de opleiding Collaborative Divorce afgerond. Verder is Mieke lid van de werkgroep personen- en familierecht advocatuur (overleg Rechtbank Gelderland), vFAS-regiocoördinator Zutphen-Apeldoorn en schrijft zij als annotator in het vakblad Jurisprudentie in Nederland commentaren op rechterlijke uitspraken.

Mieke heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten het hoofdrechtsgebied personen- en familierecht geregistreerd. Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op dit geregistreerde hoofdrechtsgebied.