Onze tarieven

Juust staat voor een prima prijs/kwaliteitverhouding. Wij vinden het belangrijk dat vooraf helder is wat onze dienstverlening gaat kosten. Daarom hebben wij onze tarieven voor jou op een rij gezet. 

Advocaat (senior) ondernemingsrecht / overig

€ 250,-

Advocaat (junior) ondernemingsrecht / overig

€ 210,-

Advocaat familierecht

€ 210,-

Advocaat arbeidsrecht

€ 210,-

Mediator zakelijk

€ 250,-

Mediator familie

€ 210,-

Geen ‘no cure, no pay’

Van de Nederlandse Orde van Advocaten mogen wij niet werken op basis van no cure, no pay. Wel kunnen we afspraken met je maken over een lager uurtarief met een extra opslag wanneer jouw zaak een goede afloopt kent.

Speciaal incassotarief

Facturen incasseren? Wij doen het graag voor je; snel, daadkrachtig en deskundig. De kosten proberen we altijd te verhalen op de debiteur. Als dat lukt, kost ons werk jou per saldo helemaal niets. Lees hier meer

Rechtsbijstand? Kies gerust voor Juust

Rechtsbijstandsverzekeraars proberen zaken vaak onder te brengen bij kantoren waarmee zij (prijs)afspraken hebben. Maar jij bent niet verplicht daarin mee te gaan. Kies gerust voor Juust, dan stemmen wij het verder wel af met de verzekeraar. En gaat het om een zaak die al loopt? Dan kunnen wij je helpen aan een second opinion. Zo’n advies wordt meestal ook gewoon vergoed door de rechtsbijstandsverzekeraar.

Juust als huisadvocaat.

Voor jou als ondernemer kan het heel handig zijn om één vast adres te hebben voor al jouw juridische zaken. Die rol van huisadvocaat vervullen wij graag voor je. Interesse? Neem eens contact op om de mogelijkheden te bespreken. Als je wilt, komen we ook graag eens vrijblijvend langs bij jouw bedrijf.